Boka konferens med middagsservice

Vi uppfyller era behov när ni kommer som företag och bokar konferens hos oss. Låt oss veta exakt vad ni är ute efter så kan vi skapa en upplevelse ni sent kommer glömma. Konferens handlar inte bara om presentationer och samtal, utan även att lära känna varandra och skapa samverkan. Vi erbjuder en tjusig och exklusiv middagsservice för våra konferensgäster, sponsrat av koketsfavoriter.se. Det är en webbplats som erbjuder allt man behöver i sitt kök!

Utforma det konferensupplägg som ni behöver för att uppfylla era professionella mål, så ser vi till att uppfylla era sociala och kulinariska behov med underbara menyer. Det är en generös och välkomponerad meny som kommer med serveringspersonal vid behov och ni kan även välja porslin och tema. Till lunch serverar vi ofta smörgåstårta utanför konferenssalen för att det är ett perfekt tillfälle för alla deltagare att utbyta några ord och andas ut mellan arbetspassen. Låt oss veta vad ni har för önskemål och ha ett samtal med våra fantastiska kockar om ni behöver menyförslag, tips eller inspiration.

Allt porslin kommer från nordiska varumärken representerade på koketsfavoriter.se i ett samarbete med organisationen Nordisk Design & Vision. Dukningen spelar jättestor roll i den kulinariska upplevelsen, för vi äter med alla våra sinnen och för oss på Hotel Continental handlar det alltid om att tillhandahålla en oförglömlig upplevelse och en atmosfär som skapar välmående och goda minnen. Hör av er till oss för mer information så kan vi utforma en meny som passar just er perfekt.