Boka konferens med startup-känsla

Alla som har bokat konferenser någon gång vet att de flesta konferenslokaler har ungefär samma känsla. I bästa fall är själva lokalen inte speciellt iögonfallande, utan själva konferensinnehållet får ha huvudrollen. I sämsta fall tar lokens negativa delar över, och innehållet för dagen kommer i skymundan.

Men nu finns det ett nytt alternativ! Boka en konferens på ett nytt coworking space i Stockholm, och du får inte bara en strålande konferensupplevelse, utan också en helt ny känsla runt konferensen. Självklart är lokalerna nya och fräscha, och servicen i toppklass, men det som verkligen sticker ut är de övriga hyresgästerna i coworking-utrymmet. Här hittar du uppstartsbolag, frilansare och större bolag, alla med samma intresse för nätverkande och enkel tillgång till den senaste tekniken.

Skräddarsy din konferens

Fördelen med att använda sig av en ny konferensaktör är att du har en unik möjlighet att skräddarsy din konferens. Det finns inga givna mallar, utan det är helt upp till dig hur du vill utforma dagen eller dagarna. Givetvis får du tillgång till all teknik du behöver för presentationer och grupparbeten.

Du bestämmer själv hur du vill hantera dagens mat. Kanske vill du boka en lunch på stan, eller så kan du välja catering. Personalen på Convendum hjälper gärna till att hantera maten.

Planera in ordentligt med mingeltid

Om du väljer att boka en konferens på Convendum är det smart att lägga in ordentligt med pauser och mingeltid. Eftersom det huserar en hel del driftiga företag och personer i lokalerna är det smart att ge dina anställda en möjlighet att göra nya bekantskaper.

Även om ni skulle råka konferera på en dag när det inte är så mycket folk på kontoret så är det fortfarande ett bra ställe att vara på. De nya och fräscha lokalerna ger ett högteknologiskt intryck, och det är lätt att få en känsla av nystart och bli inspirerad av lokalerna. Kanske kan den här typen av lokal vara något som hjälper er att tänka nytt och annorlunda, och ge inspiration.

Skulle ni bli riktigt sugna finns det självklart möjligheter att hyra platser i coworking spacet, och ge era anställda möjlighet till en flexibel arbetsplats.