En helg på Stockholms populära spahotell

En helg på Stockholms populära spahotell

Stockholm kryllar av spännande spa faciliteter och hotell, som Elements Spa, Palace Paradise, Selma City Spa, Clarion Hotel, Njuta Spa och Klinik, Grand Hotel, The Nest, Sturebadet, och så vidare. Men vilka spahotell är egentligen bäst? Vi har tagit oss en titt på den populära sajten Tripadvisor för att se vilka betyg besökarna har gett och vad man kan förvänta sig när man besöker faciliteterna, för när du ska unna dig en helg med lite härlig lyx så gäller det så klart att du får det mesta för dina pengar!

Samurai Thai Massage ligger etta på listan, men det är frågan om man kan klassa det som ett spa. Om du vill ha en skön thaimassage i Stockholm så är det här stället på Kungsholmen i Stockholm ett jättebra alternativ, men för en ordentlig spaupplevelse går vi till nummer tre i listan där vi hittar Sturebadet Spa. De har 104 recensioner på Tripadvisor med ett genomsnitt på 3,5 av 5 stjärnor. 

Men om man vill ha det lite lyxigare, lite större och fler behandlingar så kan vi tipsa om Elements Spa eller Selma Spa, som erbjuder stora härliga pooler, skön massage, bra skönhetsbehandlingar och en otroligt avslappnande upplevelse. Om man planerar att stanna en natt på ett spahotell så är Selma Spa ett väldigt bra alternativ, eftersom det är ett spa i väldigt hög klass där man kan vila ut sig totalt. En natt på spahotell kan kännas mer utvilande än en vecka på Mallorca, eftersom man tar hand om kropp, själ och sinne.