Hotell med vackra trädgårdar

Att bo på hotell är en lyx som alla borde unna sig oftare. Men att välja rätt hotell för den aktivitet du ska utöva eller syftet med din resa, är heller inte alltid så enkelt. Det är viktigt att du gör ett personligt val och tar alla aspekter i åtanke och även funderar på vad som kommer att underlätta för dig. 

Vill du bo nära stadskärnan, hur stort rum behöver du ha och är det någonting utöver detta som kommer göra din vistelse extra speciell. För många är det valet att boka ett hotell som har en vacker trädgård. Framförallt om vädret tillåter promenader utomhus eller en kopp kaffe i solen. Vi listar några hotell i Sverige, som du bara måste besöka om du älskar välskötta trädgårdar.

Hotell Floras Trädgård 

Om du vill bo på ett mindre hotell, i detta fall mer ett bed & breakfast så måste du spana in Hotell Floras Trädgård. Här syns inga robotgräsklippare eller pompösa buskar. Istället bjuds du på en vackert dekorerad och välskött trädgård där du kan äta frukost och även umgås med de andra boende. Du hittar hotellet i Öregrund, vilket är ett perfekt resmål om du vill bo närmare naturen. 

Hotell Skeppsholmen

I Stockholm hittar du hotell Skeppsholmen, vilket har en större uteplats och möjlighet för dig att koppla av i solen. Dessutom har hotellet flera olika typer av rum att välja mellan, vilket gör att du kan göra ett skräddarsytt val som passar dig perfekt. Du tar dig enkelt till hotellet med buss, bil eller tunnelbana.