Inspireras av lekrummen på hotell

Många hotell ett lekrum där barn kan leka. Det finns oftast leksaker, lekmattor, kritor, papper och massa annat som kan roa barnen. Om du har sett en sånt rum någonting kommer du säkert ihåg hur det såg ut. Och om du inte vet hur du ska inreda lekrummet hemma hos er kan du ta inspiration av det som fanns på det hotell ni bodde. 

Det som är så bra med dessa lekrum är oftast att det finns lite av allt. Det finns någonting vad än barnet vill göra. De kan leka med bilar, måla en teckning, leka kurragömma och hitta på massa andra saker. Lekrummet hemma kan vara likadant – fyllt med massa saker som ditt barn eller dina barn tycker om att göra. 

Allt på ett och samma ställe

Genom att ha ett lekrum hemma kan alla leksaker och allt som hör till vara på ett och samma ställe. Och på tal om att ha allting på ett och samma ställe kan du hitta allting du behöver till lekrummet på Babyland. Att gå in på en hemsida och kunna klicka hem allting dina barn vill ha på en gång kan vara guld värt. 

Du kan såklart hitta inspiration från andra lekrum än från de hotellen ni besöker. Men de som finns på hotell är oftast ganska bra och känns lite mer exklusiva – vilket oftast även barnen tycker om. Så att kika in hotellets lekrum kan vara en bra idé när du vill ha inspiration till ert eget.