Orbaden Spa & Resort

Mitt i Hälsingland ligger Orbaden Spa & Resort. Anläggningen ligger naturskönt i skogen med vacker utsikt över Ljusnan. Här går det att både äta god mat och besöka anläggningens spa som erbjuder många behandlingar. Vill man bara bada går det att sitta i den uppvärmda poolen på terrassen och se ut över den djupa dalgång där Ljusnan slingrar sig fram. Blir man sugen på att bada i Ljusnan finns vad som sägs vara hälsinglands vackraste strand i närheten. 

 

Till Orbaden kan man åka både som privatperson eller konferens med företaget. Det finns stora och fina lokaler att använda sig av vid konferenser som är fullt utrustade med den senaste tekniken. Här går det att tillbringa flera dagar och komma ut på promenader i skogen tillsammans. Åker man som ett par är det väldigt lätt att få till en mycket romantisk stämning där det går att njuta av god mat och dryck, mycket av det som tillverkas lokalt.

 

På Orbaden har flera kända personer fått inreda en svit var. Varje svit är därför helt unikt och de släpper inte in personer som inte har bokat och ska bo där. Peter Stormare och Victoria Silvstedt är två personer som fått sätta sin egen prägel. Både Stormare och Silvstedt kommer ursprungligen från Hälsingland. Det gör att man kan boka flera nätter i olika sviter och på så sätt få en helt ny upplevelse varje gång. Vilken person som har skapat den bästa sviten måste man själv avgöra genom att se med egna ögon.