Teambuilding med privat bakkurs

Nyckeln med framgångsrik teambuilding är att skapa en varm och öppen atmosfär med aktiviteter som kräver samarbete och interaktion på ett kul och personligt sätt. Just därför är bakning och matlagning ett perfekt exempel på lyckade teambuilding aktiviteter. Knåda en deg tillsammans, spritsa en spettekakaka, baka härliga bakelser eller en klassisk limpa – oavsett vad man bakar så krävs det ett riktigt engagemang och på våra bakkurser deltar alla samarbetsvilligt för att skapa något smakrikt tillsammans.

En annan fördel med bakning och matlagning med kollegor och medarbetare är att man kan avnjuta resultatet tillsammans och som vi alla vet är det ett jättebra sätt att komma närmare varandra på. Man sätter sig ner vid ett bord och testar den där limpan eller kanelbullarna för att se hur bra man lyckades! Det skapar en slags sammansvetsad atmosfär där alla sitter i samma båt och arbetar tillsammans mot ett väldigt konkret (och smakrikt) mål utan att ta några risker. Om den där limpan inte blir helt perfekt utan kanske lite för salt eller inte jäser ordentligt så är det ingen som bryr sig om det. Istället skrattar man och har kul tillsammans!

Vi använder kitchenaid köksmaskiner och blenders till våra matlagning- och matkurser, för att underlätta arbetet. De är kända för sina klassiska köksassistenter och i dagsläget är kitchenaid blenders väldigt populära bland alla smoothie-fans där ute för att de har en väldigt bra prestanda. Men visst låter vi er knåda degen också då och då för upplevelsens skull.