Vinteraktiviteter som team building

Att ha roligt på jobbet är såklart väldigt viktigt för att man ska trivas och känna sig trygg med sina arbetskamrater. Men detta kan också vara ganska svårt att uppnå om man inte vidgar vyerna och ses utanför jobbet. 

Att ständigt vara på samma plats kommer inte att bidra till samma kreativitet och känsla, som om man bokar in en konferens eller resa med gänget. Men varför inte också ta till vara på Sveriges vackra natur och även under vinteråret så finns det flera olika aktiviteter som ni kan boka in er på och som kommer att hjälpa er med team building. Vi listar här två vinteraktiviteter som vi tycker att ni ska testa på.

Vandring i närområdet

Det finns alltid mycket att upptäcka i naturen runt den stad som ni är bosatta i. Kanske det krävs att ni färdas en mindre sträcka, men oavsett vart ni befinner er i landet så kommer det att finnas minst en fin vandringsled eller naturområde som ni kan spatsera runt i. Dagsvandringar kräver inte särskilt mycket kunskap och är någonting som de flesta kan utöva. Det gäller bara att ni väljer en led som är anpassad för samtliga i sällskapet.

Vintergrillning

Kanske är det dags att samla alla på jobbet för en riktigt trevlig grillfest i naturen. Elden kommer att ge er god mat och även hålla er varma så att ni kan andas frisk luft utan att ni behöver kompromissa med komforten. Det enda du behöver tänka på är vad ni ska lägga på grillen och servera!