Så väljer du rätt konferens

Att göra rätt val av konferens, övernattning och hitta ett passande innehåll är inte alltid det lättaste. Utbudet är stort och det finns kanske många olika färdigheter och föreläsningar som du känner behövs inom företaget. Så hur väljer du rätt konferens?

Vem ska följa med på konferensen?

Oavsett om du planerar att åka själv i elbil eller kommer att resa till konferensen med ett större sällskap så gäller i grund och botten samma princip. Vilka ska hänga med och vad ska konferensen då erbjuda för att passa samtliga medföljare?

Om du åker själv så kommer det givetvis vara enklare att hitta en konferens med föreläsningar som passar just det som du vill fokusera lite extra på. Men i annat fall, måste innehållet på konferensen vara lite mer blandad och framförallt om ditt företag består av lite olika avdelningar. Så jämför lite olika val och glöm heller inte skriva ner punkter som är viktigt att ha i åtanke för att valet ska bli skräddarsytt.

Leta över hela Sverige

Den bästa konferensen för dig kanske inte alltid anordnas i ditt närområde. Eftersom tågnätet är så utvecklat i Sverige, så kan du lätt ta dig genom hela landet och även se konferensen som en bra övning och för att ni kollegor ska kunna lära känna varandra på ett djupare plan. Så leta över hela landet, kika på biljetter och kanske även utlandet har någonting ännu mer passande som kommer ge er fördelar? Många konferenser kan också ses över nätet, så att ni faktiskt inte ens behöver befinna er på plats för att kunna ta del av all information som ges.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *