Hotell och konferens-guide

Webbsidan handlar om Svenska hotell och konferensanläggningar och sajten kommer att ta er med på en intressant rundresa genom Svensk turistnäring och dess boendealternativ. Vi kommer att undersöka unika alternativ där man valt att nischa sig mot sitt eget specifika hotellkoncept och vi kommer att studera utbudet inom alla prisklasser, för alla plånböcker, allt från slott till koja.

På webbsidan kommer vi även att undersöka de bakomliggande visionerna bakom ett hotellkoncept. Varför väljer man att ta sig an andra människors semesterplaner till exempel.

Sidan är avsedd att vara en vägledning inom svensk turism med avsikten att visa på alternativ som man annars inte hade övervägt när det gäller val av hotell och konferensanläggningar. Avsikten är att läsaren ska kunna tänka nytt och planera om.

Resande är utvecklande. Att som företagare välja konferensanläggning kan innebära mer för arbetsgruppen än att hålla möten och utbildningar. Vi tittar på olika variationer i utbudet. Att hålla konferens på en konferensanläggning med ett specifikt tema kan ge inspiration för fortsatt arbete när man är tillbaka till kontor och arbetsplatser.

Affärsresor är naturligtvis också en inkomstskälla och när man reser i affärer kanske man inte bryr sig om så mycket mer än att sova för natten och en rejäl hotellfrukost. Sidan vill visa på tänkvärda alternativ som sätter guldkant på den fortsatta affärsresan.

Vi kommer även att ge tips och förslag när det gäller aktiviteter som erbjuds i anslutning till hotellanläggningar och konferensanläggningar, aktiviteter lämpliga för barnfamiljer och direktörer. Tanken är att webbsidan ska vara heltäckande och erbjuda information och intressanta vinklar på resande, semester, övernattningar och konferenser oavsett vem man är och i vilket syfte man reser. Intressant läsning om Hotell- och konferens-Sverige och vi hoppas med sajten kunna inspirera till nya, intressanta upplevelser och inspiration inför kommande resor; oavsett om syftet är rekreation, äventyr eller nya och bättre affärer.