Kombinera konferens och julbord

Nu börjar det dra ihop sig till julbordstider. Och vad passar då bättre än att kombinera konferens och julbord?

December är den perfekta månaden för avstämning av resultat och utveckling under hösten och vintern, och för att stänga året på ett bra sätt. En eller ett par dagar med gemensam reflektion och idéskapande ger företaget ett väldigt stort mervärde.

Det allra enklaste är förstås att boka ett paket med konferens och julbord, men det går lika bra att boka dem var för sig, för att få ett ännu större utbud att välja mellan.

Runt Stockholm

Bland julborden i Stockholmstrakten utmärker sig det medeltida julbordet på restaurang Sjätte Tunnan, eller ett julbord med stand-up på Hilton Stockholm Slussen. I år kan du även avnjuta ett julbord signerat Plura Jonsson på restaurang Ebenist.

Om du är ute efter ett annorlunda julbord så kan du välja ett libanesiskt julbord på Almaza, Buco Neros julbord, asiatiskt julbord på Kasai eller skaldjursbord på First Hotel Reisen.

Runt Göteborg

I Göteborg med omnejd ligger fokus vanligen på fiskdelen av julborden, av förståeliga skäl. Klassiska julbord hittar du hos Långedrags Värdshus, Seglarkrogen, och restaurang Tvåkanten.

Vill du ha en fartigare upplevelse med en show till ditt julbord så saknas det verkligen inte alternativ – Tomterock på Trädgårn, Valands julbord och julshow eller julshow på Gothenburg Film Studios

Om du istället tar dig uppåt längs kusten hittar du julbord på Stenungsbadens Yacht Club i Stenungsund, på Salt och Sill på Tjörn och på Grand Hotel på Marstrand, för att nämna några alternativ.

Runt Malmö

I och runt Malmö finns det också en uppsjö av alternativ när det kommer till julbord och julfester. Traditionella julbord hittar du på Restaurang Wega eller Borgstugan, restaurang Variation, Årstiderna by the Sea, eller på Sankt Gertrud. Om du tar dig en bit utanför Malmö så hittar du bra alternativ på Staffanstorps Gästis i Staffanstorp, Törringelund i Svedala, eller på Örenäs slott i Glumslöv.

Även i Malmö kombinerar man gärna julbord med shower, exempelvis på Moriska Paviljongen som erbjuder en burlesque show, Rock the Night med Kee Marcello på Malmömässan, The Soul Company på MFF Stadion eller Ännu en svensk klassiker på Glasklart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *