Skapa en minnesvärd konferens

Att åka på konferens ska vara roligt och något som stärker det arbetsteam som åker dit. Men för att det ska bli en bra och givande konferens är det viktigt att den är minnesvärd. Om det inte är någon som kommer ihåg konferensen och allting som ni kom fram till så är det ju ingen idé att ens åka. Och själva grejen men konferens är ju att den ska vara givande och innovativ.

Därför är det bra att boka konferens på ett unikt ställe. På det sättet är det lättare att komma ihåg konferensen i och med att man associerar den med en plats som var unik och annorlunda. Till exempel ett ishotell – det kommer man ju ihåg i flera år efter att man har varit där. Och speciellt om man har varit på konferens!

Tips på unika hotell

Om du inte kommer på något konferenshotell som skulle ge en minnesvärd upplevelse så kan du googla på unika konferenshotell. Det finns nämligen betydligt många fler än vad man tror bara i Sverige.

Ett tips som redan är nämnt är ishotellet i Kiruna. Där är allting av is och om ni ska dit så är det bra att klä er varmt. Mne trots att det kan vara kallt då och då så kommer det att ge er en upplevelse ni sent kommer att glömma. Vilket betyder att ni troligtvis även sent kommer glömma det ni har diskuterat och tagit fram under konferensen. Helt enkelt en vinnande situation för alla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *