Spa på Västkusten

Västkusten är ett utmärkt ställe för att hitta några av de mest avkopplande och lyxiga spa-anläggningarna i Sverige. Från strandnära tillflyktsorter med högklassiga resorts – dessa kustpärlor har garanterat något för alla. Vare sig du är ute efter djupa vävnadsmassager, kroppsinpackningar, aromaterapi eller bara en dag av avkoppling finns det något för alla på Västkusten.

Här nedan tipsar vi om några riktigt trevliga Spahotell Västkusten som du kan njuta av.

Varberg

En av de bästa orterna på västkusten är Varberg. Span i Varberg erbjuder en mängd olika behandlingar som massage, terapi med varma stenar och lerbad. De har också ett omfattande utbud av bastur och ångbastu som gästerna kan njuta av.

Helsingborg

I Helsingborg hittar du Strandbaden Spa Hotel som ligger precis vid stranden, med fantastisk utsikt över havet och tillgång till härliga bad året om. Detta utsökta spa är känt för sin exceptionella kundservice och sitt breda utbud av terapier som sträcker sig från massage till kroppsinpackningar.

De erbjuder till och med paket som inkluderar tillgång till deras infinitypool med utsikt över havet. Vann Spa & Hotell är en annan populär plats i Helsingborg. Detta lyxiga spa är känt för sina terapeutiska behandlingar och termiska spabad.

Falkenberg

I Falkenberg ligger det världsberömda spaet Falkenbergs Strandbad. Detta lyxiga spa erbjuder allt från massagebehandlingar till ansiktsbehandlingar och kroppsbehandlingar. På detta spa kan du också njuta av ett dopp i dess havsvattenpool eller koppla av i dess ångbad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *