Lyxiga hotell i Sverige

Dags att unna sig en riktigt trevlig och lyxig hotellövernattning någonstans i Sverige? Oavsett vart du bor i landet så är det alltid kul att upptäcka ett helt nytt område och om du är sugen på att testa någonting nytt så listar vi här några riktigt lyxiga hotell i Sverige som du kan boka in. Här har du till exempel spa vid havet, trevlig design och historia och även kungliga rum som du aldrig kommer vilja lämna!

Grand Hotel – Stockholm

Det finns inget hotell i sverige som är lyxigare än Grand Hotel. Här är design och inredning i stort fokus, samt ligger mitt i Stockholm så att du kan ta dig överallt på ett smidigt sätt. Grand Hotel erbjuder också flera olika typer av behandlingar som du kan boka till och om ett av deras klassiska rum inte är nog, så kan du också uppgradera till någon av deras lyxsviter. Det kostar en slant att bo här, men det är en upplevelse som alla måste testa på någon gång i livet.

Pigalle – Göteborg

Även Göteborg har en del flådiga hotell att erbjuda och inget slår Pigalle, som med sin vintagekänsla och riktigt lyxiga inredning helt klart är en ren fröjd att bo på. Dessutom har Pigalle en av Göteborgs allra bästa hotellfrukostar så att du kan påbörja dagen på topp. Hotellet ligger också mitt i Göteborg vid Gustav Adolfs torg, så att du sedan enkelt kan ta dig runt med spårvagnar i hela staden. En stor favorit som vi rekommenderar varmt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *