Hotell med unika teman

Vi är väldigt lyckligt lottade i Sverige med ett hotellutbud som går både brett och lågt. Det finns någonting för alla smaker och dessutom finns det flera hotell i Sverige som har väldigt unika teman och som även har fått stor uppskattning internationellt. Är du sugen på att se någonting unikt så är det framförallt nedan hotell som du ska kika lite extra på!

Icehotel – Slår det mesta!

I Norrland hittar du Icehotel. Det är som taget ur en scen från den uppskattade Disneyfilmen Frost. Allting är gjort av is och det finns både isbar och fina hotell som du kan boka in dig på. Dessutom behöver du inte bo på Icehotel för att kunna uppskatta flera av hotellets tjänster och vackra skapelser.

Du kan boka och läsa mer om deras olika hotellpaket på https://www.icehotel.com/.

Grand Hotel – Stockholms skönhet!

Det finns egentligen bara ett tema med Grand Hotel och detta är lyx, lyx, lyx. Detta hotell är inget annat är inriktat för finsmakarna och bjuder på trevlig mat, vackra rum och fina behandlingar som du kan lyxa till det med.

Det spelar ingen roll varför du befinner dig i storstaden, Grand Hotel är någonting som alla bör uppleva minst en gång i livet. Grand Hotel är också perfekt för dig som bara vill unna dig en mysig kväll med vännerna. Goda drinkar och en härlig miljö, kan det bli bättre än så?

Utöver dessa två finns det såklart massor av andra hotell som du kan kika på. Detta råkar bara vara våra två favoriter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *