Spa i city – För en stunds härlig avkoppling i vardagen

Säg spa och många tänker sig en härlig weekend någonstans  ute på landet, långt bort från allt vad vardag, tristess och stress heter. Det är en lyx att njuta av då och då, när tid och tillfälle bjuds, men ofta är det många lösa trådar att knyta ihop innan det äntligen blir av, om det alls blir av.

Men ditt spa-besök måste inte bli ett stort och krångligt företag. Istället för att planera i veckor och i slutändan kanske inte få ihop din efterlängtade helg med avkoppling och vila kan du gå på spa redan idag, mitt i din egen hemstad.

Spa-hotell mitt i city

Du kan hitta spa-anläggningar överallt i Stockholm med omnejd. Här finns allt från storhotellens relaxavdelningar till lite mer lyxiga badanstalter och mer specialiserade anläggningar som fokuserar mer på exklusiva behandlingar och mindre på bad. Priserna varierar, precis som utbudet och läget. Det finns mycket att välja på mitt i centrum, men det bästa utbudet hittar du ofta en liten bit utanför de allra hetaste city-kvarteren. Du behöver inte alls röra dig långt för att hitta helt nya och spännande upplevelser.

Utöka med övernattning

När andan faller på, varför nöja sig med enbart en dag på spa? Kan du komma loss en eftermiddag kanske det också går att frigöra hela kvällen och natten, så att du kan utöka ditt korta spa-besök med en trevlig middag och en härlig ostörd natt på hotell, så att du kan återvända till vardagen nästa morgon, utvilad och fräsch, med en härlig hotellfrukost i magen.

Även för dig som bor utanför staden

Låt din spa-eftermiddag bli en spa-weekend i miniatyr! För dig som bor utanför stan finns bra spa i Skanstull, Stockholm, med tillgång till massor av avslappnande behandlingar och med möjlighet att njuta av god mat och övernattning. Elements spa ligger mitt på Södermalm, lättåtkomligt för alla. Smit tidigare från jobbet och ta tåget, bilen eller flyget till Stockholm för ett kort avbrott från vardagen med avkopplande behanlingar, mat och dryck.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *