Konferens i Stockholm

Oavsett om ditt företag är lika stort som North Sails är, eller om det är precis nystartat och ännu inte hunnit växa så mycket så vill du som företagare förmodligen att din konferens ska bli lyckad. För att underlätta för dig då du planerar och ordnar inför konferensen har vi tagit fram några förslag på ställen där du kan ha din konferens:

Yasuragi

Yasuragi är inte bara ett optimalt spahotell, utan det är också ett optimalt konferenshotell. Här kan du boka konferensrum i olika storlekar som är inredda i en behaglig, inspirerande japansk stil. När konferensen är slut kan ni njuta av olika pooler och avkopplingsavdelningar i spat, för att sen äta en god middag på någon av hotellets fina restauranger.

Hotell Skeppsholmen

Vill du blanda harmoni med stadskänsla ska du boka konferensen på Hotell Skeppsholmen. Vakna upp till en fantastisk utsikt, spendera konferensen i ett stilrent och funktionellt mötesrum, och avsluta den det hela med att “göra Stockholm” på kvällen. Det tar endast 10 minuter att promena in till stan!

Ulfsunda slott

Letar du efter något mer gammeldags? Vill du kombinera konferensen med mat och dryck i världsklass? Då ska du höra av dig till Ulfsunda slott. Om det är svårt för gruppen att komma igång att samtala på morgonen för konferensen kan du alltid be varje person berätta hur deras hotellrum ser ut. För det är nämligen som så att alla rum på hotellet ser helt olika ut.

Gondolen

Så länge ingen är höjdrädd kommer ni kunna njuta av en utsikt utan dess like om ni är på konferens i Gondolen. Restaurangen som ni äter lunch och middag på ligger 25 meter upp i luften, vilket bara det är häftigt. I konferensrummet har ni utsikt över Saltsjön och Mälaren vilket både kan vara inspirerande och lugnande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *