Sveriges 5 mest inspirerande konferensanläggningar

För att en konferens skall bli riktigt lyckad krävs ett gott samarbete mellan företag och konferensanläggning, att det finns bra lokaler som erbjuder en inspirerande miljö, liksom möjligheter till bra boende, mat och aktiviteter för de inblandade. Runtom i Sverige finns många bra konferensanläggningar och från att en gång i tiden enbart ha bestått av rum med bord och stolar finns det idag högteknologiska och väldesignade lokaler som både inspirerar och intresserar alla deltagare. Här följer en lista med Sveriges 5 mest inspirerande konferensanläggningar.

Copperhill

Vill du hålla konferens uppe bland molnen och ge deltagarna möjligheter att njuta av spa och skidåkning kan du hålla den perfekta konferensen i Åre, där alla kan se fram emot en härlig upplevelse. Ett prisbelönat hotell och konferenslokal med snygg design och hisnande utsikt som garanterat kommer att göra konferensen till en oförglömlig upplevelse.

Hotel Öresund

Hotel Öresund ligger i Landskrona och är en gammal byggnad från 1700-talet, vilket ger gästerna en känsla av historia och kulturarv. Här kombinerar man traditionellt med modernt och har konfereslokaler som passar både stora som små företag. Hotellet erbjuder även ett flertal aktiviteteter och har en trevlig restaurang med svensk husmanskost.

M/S Monika

Vem har sagt att en konferens måste äga rum på land? M/S Monika är en hundraårig skuta som gjorts om till hotell och konferenslokal där passagerarna kan njuta av den svenska skärgården samtidigt som de deltar i konferensen. Ett kul och annorlunda sätt att organisera ett stimulerande möte.

Wärdshuset Lasse Maja

Detta konferenshotell har inte bara fina lokaler för konferensen men också en mycket vacker och historisk miljö och en av Sveriges äldsta restauranger från 1600-talet. Här finns det tillgång både till huvudstadens nöjen och ett stort urval konferenslokaler för upp till 500 deltagare.

Sunlight Hotel Conference

Sunlight hotel ligger i Nyköping och har fokus på spa och välmående. Här kan man njuta av härlig aromaterapi, massage och bastu efter konferensen och deltagaren kommer att bära med sig både lärdomar och information samt en stark kropp och sundare sinne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *