Unna dig och arbetsteamet en SPA-weekend

Vill man belöna sig själv eller hela sitt arbetsteam lite extra så kan man unna sig en SPA-weekend. Till exempel Elements Spa i Stockholm tillhandahåller SPA-upplevelser för såväl enskilda som grupper. Det finns säkerligen andra SPA-anläggningar som erbjuder liknande koncept. Kan även fungera som gåva om man vill belöna kunder och leverantörer lite extra.

Att ägna hela helgen åt psykiskt och fysiskt välmående kan göra gott för såväl inspirationen som för affärerna så det finns ingen anledning att pruta på det egna välmåendet.

En SPA-weekend kan innefatta ansiktsbehandlingar, massage, oljeinpackningar, lerinpackningar och mycket annat. Behandlingarna hämtar sin inspiration från hela världen och blir alltmer fantasifulla. Ibland är de blandningar av olika länders influenser av hälsovård och kroppsbehandlingar.

Under en SPA-weekend äter man också speciellt hälsosamt och även här skiljer sig olika SPA-hotell åt i utbud och inriktning, med den gemensamma länken att man ska må bättre efteråt än vad man gjorde innan man anlände till SPA-anläggningen. Att kombinera SPA med till exempel skidåkning eller en vistelse vid havet ökar förstås värdet och rekreationen ytterligare.

Vi är ett välmående samhälle och många av oss har det bättre än någonsin. Detta ger oss möjligheten att ta hand om kropp och själ lite extra och den här typen av hälsovårdande verksamhet har exploderat i takt med att svensk ekonomi har blivit bättre. Och självklart ska man åka med på tåget och ta del av denna växande trend framförallt därför att den är just själs- och kroppsvårdande. Vi sliter normalt i vårt anletes svett och ägnar många timmar åt vårt företagande och de administrativa uppgifter som hör till. Business as usuall och ekorrhjul kräver det mesta av våra krafter. Själavården och kroppen försummas ofta i stressen kring företagande och affärer. Detta är ett misstag.Vi blir mer produktiva när vi stannar upp ibland och vårdar den kropp som bär oss framåt och laddar med ny energi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *